TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maaşınızdan kalan 6 Bin TL varsa fırsatı kaçırmayın! Arsanızın tapusu hemen hazır

Milli Emlak, Türkiye genelinde milyonlarca vatandaş için büyük bir fırsat sunuyor. KDV muafiyetiyle desteklenen arsa duyuruları kapsamında, 6 bin Türk Lirası ile arsa sahibi olma şansı doğuyor. Bu eşsiz fırsatı kaçırmak istemeyenler için başvurular başladı! İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 18:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Maaşınızdan kalan 6 Bin TL varsa fırsatı kaçırmayın! Arsanızın tapusu hemen hazır

Bitlis ve Van illerinde bulunan Milli Emlak, 40 parsel arazi ve arsa için satışlarını duyurdu. Bitlis’te 2 arsa ve 1 arazi, 24 Nisan 2024 tarihinde saat 10.00’da gerçekleşecek olan ihalede yeni sahiplerini bulacak. Bu arazilerin büyüklükleri sırasıyla 566.94, 753.67 ve 2 bin 534 metrekare olarak belirtiliyor.

KDV’siz ve 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti sunan bu satışlar, arsa ve araziler üzerinde taksitli ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. İpekyolu, Edremit ve Tuşba bölgelerindeki gayrimenkuller için, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken, ödemelerde taksitlendirme imkanı da sunuluyor.

Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin 24 Nisan 2024 tarihinde saat 10.00’a kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Bitlis ve Van illerinde yaşayan vatandaşlar için önemli bir yatırım fırsatı olan bu satışlar, cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.