TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası, dev kruvaziyer akınıyla yeniden canlandı!

Kuşadası'na bu sabah gelen 3 kruvaziyer gemisi, toplamda 6 bin 590 turisti sahneye çıkardı. Limanı dolduran bu dev gemiler, turist akınıyla hareketliliği zirveye taşıdı. Gemi yolcuları, ören yerlerini ziyaret edenlerle alışveriş meraklıları arasında bölündü

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 17:41
Kaynak: İHA
Kuşadası, dev kruvaziyer akınıyla yeniden canlandı!

Malta bayraklı Mein Schiff 6, Norveç bayraklı Viking Jüpiter ve İtalya bayraklı Aida Blue adlı kruvaziyer gemileri, sabahın erken saatlerinde Kuşadası Limanı'na demirledi. Bu üç gemi, toplamda 6 bin 590 turisti taşıyarak Kuşadası'na renk kattı. Yolcular, geleneksel folklor gösterileriyle karşılandı, ardından ise ayrılmak üzere turlara katıldı veya ilçenin sokaklarında alışveriş keyfi yaşadı.

Turistlerin bir kısmı Efes Antik Kenti ve Meryemana turuna katılmak için otobüslere bindi, tarih ve doğanın iç içe geçtiği bu mekanlarda eşsiz anlar yaşadı. Diğer bir kısım ise Kuşadası'nın merkezinde dolaşıp, yerel lezzetlerin tadını çıkarırken, alışveriş caddelerinde keyifli zaman geçirdi.

Akdeniz'in kruvaziyer turizmindeki önemli noktalarından biri olan Kuşadası, 2024 yılının sonuna kadar 625 kruvaziyer ve 1 milyonun üzerinde yolcuyu ağırlamaya hazırlanıyor. Bu muhteşem ziyaretçi akınıyla Kuşadası, dünya turizminin gözdesi olmaya devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.