TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’daki milyonlarca vatandaş yararlanacak! O tarihten itibaren ücretsiz oluyor

Yayınlanan yeni bir haber İstanbul'da yaşayan vatandaşlara ulaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan haberde ücretsiz olacağı bildirildi. Bildiri kapsamında bayram boyunca İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz olacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 20:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
İstanbul’daki milyonlarca vatandaş yararlanacak! O tarihten itibaren ücretsiz oluyor

İstanbul’da toplu taşımanın bayram boyunca ücretsiz çalışacağı açıklandı. İstanbul Kart sahipleri 10-12 Nisan Ramazan Bayramı tarihleri ​​arasında şehirdeki toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama..

İETT, bayram sürecinde olası trafik sıkışıklığının önüne geçmek için ilave araç ekleyecek. İstanbul Metrosu seferleri birinci ve ikinci tatil günlerinde 06:00 ile 00:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

istanbul toplu taşıma

12 Nisan Cuma, M1A Yenikapı ile Atatürk Havalimanı arası, M1B Yenikapı ile Kirazlı/Bağcılar arası, M2 Yenikapı ile Hacıosman arası, M4 Kadıköy ile Sabiha Gökçen Havalimanı arası, M5 Üsküdar ile Samandıra arası, M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü arası, M7 Yıldız ile Mahmutbey arası metro hatlarında ise ‘Gece Metrosu’ uygulamasının hizmet vereceği bildirildi.

Şehir Hatları’nda sefer tarifesindeki “Pazar/Resmi Tatil” günlerinin tarifesi uygulanacağı, İBB Deniz Taksilerinin de 7/24 hizmet vermeyi sürdürecekleri bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.