TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Garanti Bankası’nda hesabı olana 400 TL para iadesi! O tarihe kadar süresi var

Garanti BBVA, 400 TL indirim ile birlikte 350 TL nakit bonusun yer aldığı kampanyanın ayrıntılarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 13:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Garanti Bankası’nda hesabı olana 400 TL para iadesi! O tarihe kadar süresi var

Garanti BBVA müşterileriyle yeni müşteriler, Nisan ayı ortasında çeşitli alanlardaki alışverişlerde sunulan indirim ve bonuslardan yararlanırken, Garanti BBVA ayrıca resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarındaki duyurulardan sizi haberdar etmeye devam ediyor. Bu kapsamda 8 Mart’ta başlayıp 14 Nisan’a kadar sürecek kampanyada 400 TL indirim ile 350 TL nakit bonus kazanabilirsiniz. Garanti BBVA ise resmi internet sitesinde fırsatı duyurdu.

Garanti BBVA İndirim ile Bonus Kampanyası

Garanti BBVA’dan yapılan açıklamaya göre, 8 Mart ile 4 Nisan tarihlerinin arasında ilk kez Garanti BBVA müşteri hesabı açmak isteyen bireysel müşteriler, Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip “Müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak MIGROS24 promosyon kodunu girerek kampanyadan yararlanabilecek.

garanti bbva

Koşulları karşılayıp promosyon kodunu girenlere, Migros Sanal Market’ten 400 TL ve üzerinde alışverişlerde geçerli olan 400 TL indirimi alabilirken, 400 TL indirime ek olarak ise Money Bonus kredi kartı başvurusunun yapılmasıi hemen ardında da başvuruların onaylanması halinde onay alan Money Bonus kredi kartlarıyla Migros Sanal Marke’ten tek seferde yapılacak olan 350 TL ve üzerinde ilk harcamanın sonrasında 350 Money Bonus hediyesi verilecek.

Garanti BBVA’ya göre, 14 Nisan’a kadar sürecek indirim ve nakit bonus kampanyasına ek olarak, Garanti BBVA müşterileriyle yeni müşteriler, Nisan ayı ortasında çeşitli alanlardaki alışverişlerde geçerli indirim ve bonuslardan yararlanabilecek. Bu konuda Garanti BBVA’nın güncel özelliklerine ulaşmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanya sayfasını ziyaret edebilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.