TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En çok değer kazanan hisseler

Son zamanların en çok tercih edilen ve en çok kazandıran yatırım aracı borsa, birikimlerinin durduğu yerde erimesini istemeyen yatırımcıların ortak tercihi oldu. Sizler için en çok değer kazanan hisseler konusunda bir derleme yaptık. İşte en çok değer kazanan hisse senetleri…

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 11:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
En çok değer kazanan hisseler

Birikimlerini yastık altında yok etmek istemeyen kişiler için kuvvetli bir getirisi olan hisse senedi yatırımları, doğru şirketlere yapıldığı takdirde çok kazandırıyor. Bu noktada önemli olan, öncesinde iyi bir piyasa araştırması yapmak ve yatırım yapacak doğru firmayı seçmek. Sizler için en çok değer kazanan hisse senetleri ile ilgili bir derleme yaptık. İşte en çok değer kazanan hisseler…

KALESERAMİK CANAKKALE KALEBODUR SERAMİK SANAYİ AS (KLSER)

Değer kazanan hisseler listesinde yer alan Kaleseramik, başta seramik olmak üzere makine ve parça imalatı, savunma, kimya, elektrik malzemeleri, enerji, bilişim, nakliye, turizm ve gıda gibi alanlarda faaliyet gösteren bir firmadır. Kaleseramik hisse, geçen yıla oranla yüzde 282,91 değer kazandı. 11.686.829 hacme sahip olan Kaleseramik hisse fiyatı, 105,30 TL seviyesinde işlem görüyor.

KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. (KONTR)

Değer kazanan hisseler arasında bir diğeri Kontrolmatik, ulaşım, enerji sanayi ve madencilik alanlarında üretim yapan bir firma olup, dünyanın en büyük 28. sistem entegratörüdür. Kontrolmatik sahibi Sami Aslanhan olup, KONTR hisse, geçen yıla oranla yüzde 547,87 değer kazandı. 8.147.270 hacme sahip Kontrolmatik teknoloji hisse fiyatı, 345,70 TL seviyesinden işlem görüyor.

KOCAER ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (KCAER)

Kocaer çelik, demir-çelik sektöründe çelik üretimi gerçekleştirmekte olan bir firmadır. Kocaer çelik hisse, geçen yıla oranla yüzde 224,48 değer kazandı. 10.774.982 hacme sahip olan Kocaer çelik hisse fiyatı, 31,78 TL seviyesinden işlem görüyor.

YEO TEKNOLOJİ ENERJİ VE ENDÜSTRİ A.Ş. (YEOTK)

YEO teknoloji, Türkiye merkezli bir enerji üretim ve dağıtım şirketidir. YEO teknoloji hisse, geçen yıla oranla yüzde 870,74 değer kazandı. 1.649.613 hacime sahip olan YEO teknoloji hisse fiyatı, 255,50 TL seviyesinden işlem görüyor.

ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (CIMSA)

Çimsa çimento, Türkiye merkezli çimento ve hazır beton üretimi yapan bir firmadır. Çimsa çimento hisse, geçen yıla oranla yüzde 462,52 değer kazandı. 2.425.853 hacime sahip olan Çimsa çimento hisse fiyatı, 325,70 TL seviyesinden işlem görüyor.

NATUREL YENİLENEBİLİR ENERJİ TİCARET A.Ş. (NATEN)

Naturel enerji, yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Naturel enerji hisse, geçen yıla oranla yüzde 255,96 değer kazandı. 496.064 hacime sahip olan Naturel enerji hisse fiyatı, 313,60 TL seviyesinden işlem görüyor.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Akçelik halka arzı onay aşamasında

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.