TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emeklilere müjde haberi geldi! Tek başvuru yaparak ödeme alacaklar!

Emeklilere özel yeni bir finansal desteğin yapılacağı açıklandı. Yapılan bu açıklamaya göre, bu durumdan sadece emekli kişiler yararlanacak. Sadece emeklilerin yararlanacağı bu durum nasıl

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 19:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Emeklilere müjde haberi geldi! Tek başvuru yaparak ödeme alacaklar!

Emekliler için yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan bu açıklamayla birlikte emekliler oldukça fazla sevindi. Bu yapılan finansal desteği bankalar karşılıyor. Sadece emeklilere uygulanan bu proje ile emekli olan vatandaşlara hızlı bir şekilde finansal destek sunmaya çalışıyor. Emekli olan kişiler seçenekler arasında başvuru yaparak bu uygulamadan yararlanabiliyor. Peki, bu ödemeler için hangi banka ya da bankalar kullanılacak? Yapılacak olan ödemeler ne kadar olacak? Başvuru nereden gerçekleşecek?

Bu ödemeler için hangi banka ya da bankalar kullanılacak? Yapılacak olan ödemeler ne kadar olacak?

Bu ödemeler için hangi banka ya da bankalar kullanılacak? Yapılacak olan ödemeler ne kadar olacak?

Emeklilere özel bir müjde geldi. Yapılan açıklamaya göre emekliler tek bir başvuru üzerinden ödeme alabilecek. Yapılacak olan ödeme belirli olan bankalar aracılığıyla gerçekleşecek. Ziraat bankası, Garanti bankası ve PTT aracılığıyla Aktifbank bu ödemeler için kullanılacak bankalar arasında yer alıyor. Bankaların ortak amaçlarından biri emeklilere sunulan bu proje kapsamında emekli vatandaşlara destekte bulunmak. Emeklilere özel olarak gerçekleştiren bu yöntemde bankalar, avantajlı kredi seçenekleri ile de emeklilere yardımcı oluyor. Bankaların bir diğer amacı ise, beklenmedik durumlar ya da acil bir durum için emekli kişilere destek sağlamak. Bu durum karşısında da Ziraat bankası, Garanti bankası ve PTT yani Aktifbank kişilerin yaptığı kolay başvuru sonrası finansal bir destek sağlamaktadır. Beklenmedik durumlar, acil ihtiyaçlar ya da hızlı nakit işlemler için emekli kişilere yardım amaçlı finansal destek sağlanacaktır. Finansal destek için Ziraat bankası emekli vatandaşlara 100 bin liraya kadar destek vereceğini açıkladı. Sadece emeklilere yönelik olan bu finansal destek özellikle nakit ihtiyacı olan kişilerin yardımına koşuyor.

Başvuru nereden gerçekleştirilecek?

Başvuru nereden gerçekleştirilecek?

Ziraat bankası, Garanti bankası ve PTT aracılığıyla birlikte Aktifbank, emekli olan vatandaşlara nakit kredi imkanı sunduklarını açıkladı. Ziraat, Garanti ve Aktifbank emekli vatandaşlara 100 bin liraya kadar nakit kredi vereceklerini açıkladı. Bu nakit krediye başvuru yapmak ise oldukça kolay olmaktadır. Ziraat bankası için şubelerden ya da online bankacılık üzerinden başvuru gerçekleştirmek mümkün olmaktadır. Aynı şekilde Garanti bankası ve Aktifbank içinde şubelerden ya da internet bankacılığı üzerinden kolayca başvuru yapılmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.