TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emeklilerden sosyal belediyecilik vurgusu

Emeklilerin yıllardır var olan sorunları üzerinden konuşan Yeşiltepe, “Sosyal belediyecilik ülkemizin geleceğini belirler. Emekliler de bunun bilinci ile oy kullanacaktır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 15:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Emeklilerden sosyal belediyecilik vurgusu

DİSK Emekli Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Emeklilerin yıllardır var olan sorunları üzerinden konuşan Yeşiltepe, “Emekliler bu seçimde belirleyici olacak. Yıllardır kendimizin düşmüş olduğu durumu alanlarda, meydanlarda mücadele ederek anlattık. Siyasi partilerin seçim bildirilerinde yer almaya, derdimizi anlatmaya çalıştık. Geçmişten aldığımız deneyimleri geleceğe taşımak için elimizden geldiği kadarı ile aktarmaya çalıştık. Sosyal ve ekonomik konularda bizi yok sayanlara inatla, inançla ilkeli direniş gösterdik. Biz 16 milyonuz, bizi yok sayamazsınız dedik. Bu seçimde belirleyici olacağız dedik ve geldik son viraja… Emekliler bu ülkenin kamburu değil, geçmişin deneyimidir. Ülkesinin bir köşesinden tutmuş, katkı sunmuş sosyo - ekonomisine etki etmiş bir kitledir” mesajını verdi.

sabahattin yeşiltepe

GELECEĞE IŞIK TUTACAĞIZ

Yeşiltepe, son olarak “Ülkesini seven, bağımsızlık mücadelesinde ülkesinin talanına, peşkeş çekilmesine, yoksulluğun, kayırmacılığın karşısında, sınıfsal sendika anlayışı içerisinde, hakların kardeşliğini savunma mücadelesinde hep ön safta yer almıştır. Yerel yönetimlerin önemini, sosyal belediyeciliği iyi bildiği için deneyimleri ile katkı sunmuştur. Sosyal belediyecilik; yöre halkının derdini, tasasını, çevre düzenlemesini yani yaşama dair her alanına etki yapan bir kurumdur. Bunun için emekliler sosyal belediyeciliği savunan, halkı, çevresi için çalışan siyasi partilerin etrafında toplanarak oy verecek, karanlığa ışık tutacak, aydınlığa öncülük edecektir. Yukarıda belirttiğim gibi geçmişimizden edindiğimiz deneyimlerle geleceğe ışık tutacağız. Sosyal belediyecilik ülkemizin geleceğini belirler. Emekliler de bunun bilinci ile oy kullanacaktır” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.