TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekliler derin bir nefes alacak! 22 Bin TL ödeme yarın hesaplara yatıyor

Vakıfbank’ın yeni kampanyası ile emekliler paraya para demeyecek! İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 12:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Emekliler derin bir nefes alacak! 22 Bin TL ödeme yarın hesaplara yatıyor

Türkiye’de emeklilerin maddi sıkıntılarını hafifletmek amacıyla bankaların sunduğu özel paketlerden biri olan Vakıfbank Emekli Paketi, emeklilere büyük bir fırsat sunuyor. Vakıfbank’ın açıkladığı yeni kampanya ile emekliler, maaşlarını Vakıfbank’a taşıyarak 3 yıl boyunca başka bir bankaya taşıma sözü verdiklerinde toplamda 22.000 TL’ye kadar ödeme alma fırsatı elde ediyorlar.

Vakıfbank, emeklilere yönelik sunulan bu özel paket kapsamında iki aşamalı bir ödeme imkanı sunuyor. İlk aşamada, emekli maaş promosyonu adı altında emeklilere ödeme yapılacak. Maaşlarını Vakıfbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca da bu bankada tutma sözü veren emekliler, bu promosyon kapsamında maaşlarına göre 12.000 TL’ye kadar ödeme alacaklar. Bu ödeme tek seferde ve peşin olarak yapılacak.

vakıfbank

Bununla birlikte, emeklilere sadece maaş promosyonu değil, aynı zamanda ek avantajlar da sunulacak. Maaş promosyonundan faydalanan emeklilere ek olarak 10.000 TL tutarında mini ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak. Bu kredi, 36 ay vadeli olarak verilecek ve taksitleri otomatik olarak emekli müşterinin Vakıfbank’a yatacak maaşından kesilecek.

Bu şekilde, emekliler Vakıfbank’ın sunduğu maaş promosyonu ve ihtiyaç kredisi avantajlarıyla toplamda 22.000 TL tutarında bir ödeme alma fırsatı elde edecekler. Bu kampanya, emeklilerin ek gelir elde etmelerine ve maddi anlamda rahatlamalarına yardımcı olacak. Emeklilerin bu fırsattan yararlanmak için Vakıfbank’a başvurmaları yeterli olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.