TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EGO, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara'da 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü, Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz sunacak. Bu hizmet, EGO otobüsleri, METRO, ANKARAY ve teleferikleri içeriyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
EGO, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak

EGO RESMEN DUYURDU

Ankara'da ulaşım hizmetinin yürütülmesinde görev alan EGO Genel Müdürlüğü tüm Ankaraların yüzünü güldüren önemli bir açıklamaya imza attı. EGO Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım doğrultusunda Ankaralıların 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü ulaşımı ücretsiz kullanacağı duyuruldu. EGO tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:

“EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO Otobüsleri, METRO, ANKARAY ve Teleferik) ile Zafer Bayramı’mızın 101. yılı olan 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü ücretsiz olarak hizmet verilecektir.”

MECLİSTEN ONAY ÇIKTI

Ankara büyükşehir belediye meclisinde alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması …” karar işaret edilerek vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda EGO Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen toplu taşımaları ücretsiz kullanabileceği aktarıldı.

Bu kapsamda Ankaralılar otobüs bir gün metro ve Ankaray ile birlikte teleferikleri de belirlenen saat aralığında ücretsiz olarak kullanabilecek. Uygulama kapsamında 389 Hatta hizmet sağlayan EGO otobüsleri hareket saatleri ve güzergahları ile birlikte EGO Cepte mobil uygulaması ve resmini internet sitesi üzerinden “ŞEHİR İÇİ ULAŞIM/Web Bilgi Sistemi” ile birlikte sefer bilgilerini öğrenebilecek.

Büyük Taarruz'un 101. Yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da toplu taşıma kullanmak isteyen vatandaşlar hizmetten ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

KAYNAK: KARAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.