TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk bayramına özel 300 TL harçlık dağıtılacak! Başvurular az önce açıldı

Kamu bankalarının arasından en fazla kampanya düzenleyen bankaların başında gelen Ziraat Bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya haberini duyurdu. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 15:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Çocuk bayramına özel 300 TL harçlık dağıtılacak! Başvurular az önce açıldı

Son yıllarda bankaların müşteri kapasitelerini artırmak adına yaptıkları kampanya hamleleri vatandaşı cezbediyor ve durum böyle olunca bankalarda nerdeyse her ay yeni kampanya düzenliyorlar. Çok sıklıkla kampanya ve promosyon düzenleyen bankalardan bir tanesi de Ziraat Bankasıdır. İşte Ziraat bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya daha düzenledi. Detaylar haberimizde…

ZİRAAT BANKASI’NDAN ÇOCUKLARA 300 TL BAYRAM HARÇLIĞI! BUGÜN HESAPLARA YATACAK!

Türkiye’nin en büyük devlet bankalarından Ziraat Bankası, Nisan ayında özel kampanyalarına devam ediyor Son olarak 23 Nisan’a özel onaylı kampanyada 300 TL hediye verileceğini öğrendik. İşte konu hakkında merak edilenler ve daha fazlası…

Gıdadan akaryakıta, giyimden teknolojiye hemen her sektörde kampanyalar düzenleyerek daha fazla müşteri çekmeye ve mevcut müşterilerini memnun etmeye çalışan Ziraat Bankası, geçtiğimiz günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Günü ve Çocuk Bayramı’na özel yeni bir kampanya hazırlıyor.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesaplarına 300 TL yatırılacağını açıklarken, kampanyaya katılım koşullarını da paylaştı.

Buna göre, 19-23 Nisan 2024 tarihleri arasında Bankkart’la oyun alanları ve çocuk oyuncakları alanında üye firmalardan yapacağınız toplam 300 TL değerindeki her bin TL ve üzeri alışverişe 100 TL hediye verilecek.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce katılım sağlamanız gerekmektedir.

Kampanya süresi boyunca oyuncak ve çocuk oyun alanları sektörlerinde faaliyet gösteren üye firmalardan Bankkart ile tek seferde yapılacak her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL ödül verilecek, toplam tutar ise 300 TL Bankkart Lira olacaktır.

Kampanyaya e-ticaret işlemleri dahil edilmeyecektir.

Bu kampanya müşteri bazlı olup 300 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Kampanya şartlarını karşılayan müşterilerin kartlarına Bankkart Lirası anında yüklenecek. Bankkart’ın kredi ve banka kartı özellikleri kullanılarak yapılan işlemler harcama tutarına dahil edilecektir.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira basılacak işlemler nakit veya taksitli olarak yapılabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.