TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevik dönüşüm profesyonelleri, Agile Connect Day etkinliğinde bir arada

SOCAR Türkiye ev sahipliğinde düzenlenen ve SOCAR Türkiye CEO’su (vekaleten) Elchin İbadov’un açılışını yaptığı Agile Connect Day, çevik çalışma yöntemlerini benimseyen şirketleri bir araya getirdi

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 13:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Çevik dönüşüm profesyonelleri, Agile Connect Day etkinliğinde bir arada

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcılarından ve en büyük entegre endüstri gruplarından olan SOCAR Türkiye, İzmir’de gerçekleştirilen ‘Agile Connect Day’ ile çevik kültür ve çevik iş modelinin profesyonellerini bir araya getirdi. Çevik iş modelinin farklı boyutlarda değerlendirilmesi için etkili bir platform oluşturarak iş dünyası ile akademik dünyayı bir araya getirmeyi sağlayan etkinlikte, çevik dönüşümün tüm yönleriyle ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

15’ten fazla şirket, 4 üniversiteden akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla 150’den fazla kişinin bir araya geldiği etkinlikte, ‘agile’ yaklaşımların iş dünyasına kattığı yenilikçi bakış açısı ve ‘agile’ metodolojilerinin iş dünyasında nasıl etkili bir şekilde uygulanabileceği görüşüldü. Katılımcılar, etkinlikte, ‘agile’ yaklaşımın iş dünyasına getirdiği şeffaflık, hız ve esneklikle ilgili geleceğe şekil verecek bilgileri paylaştı.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Finansal hizmetler güven endeksinde son durum

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.