TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cebinde 20 bin TL’si olana Milli Emlak’tan arsa fırsatı! Vergisiz süper ucuz fiyata

Milli Emlak tarafından o iki şehirdeki araziler çok ucuz fiyatla satışa sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 19:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cebinde 20 bin TL’si olana Milli Emlak’tan arsa fırsatı! Vergisiz süper ucuz fiyata

Zaman zaman yaptığı arazi satışıyla ön plana çıkan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından arazi satışı yapıldığı duyuruldu. Uygun fiyatla satılan bu arazilere rağbet oldukça fazla olurken ucuza satılması da dikkat çekmeyi başardı.

Bildiğiniz gibi arazi fiyatları ve konut fiyatları almış başını gidiyor. Hal böyle olunca da uygun fiyatlı arazi satan kurumlar merak içerisinde araştırılmaktadır. Uygun fiyatlı arazi satışı yapan bir kurum da Milli Emlak Genel Müdürlüğü oldu. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonucu iki ilde 19 bin TL’den arazi satışı yapılıyor. Isparta ve Sinop’ta satılan iki arazinin fiyatı yüz güldürmeye yetti. Isparta merkezde bulunan arazinin satış bedeli 19 bin 250 TL olurken teminatı ise 3850 TL olmaktadır. 

milli emlakü

Sinop’ta yer alan arazinin satış fiyatı 47 Bin TL olurken, geçici teminat bedeli 10 Bin TL olmaktadır. Bu arazileri alabilmek için 25 Nisan ve 26 Nisan tarihinde yapılacak olan ihalelere katılmanız gerekiyor. İhalelere katılmadığınız sürece arazileri alma şansınız bulunmamaktadır. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılan evler, arabalar, arazilerin hepsi ihaleyle satışa sunulmakla beraber vatandaşın uygun fiyatlı gayrimenkul sahibi olmasına imkan tanınıyor. Hal böyle olunca da vatandaş tarafından uygun fiyatla satılan gayrimenkuller merak içerisinde araştırılıyor. Özellikle konut fiyatlarının giderek artış gösterdiği bugünlerde arazi fiyatlarının da bu denli düşük olması vatandaşın daha kolay gayrimenkul sahibi olmasını sağlıyor. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.