TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu kişiler için fatura ödeme devri geride kaldı! Listede isminiz soyisminiz var mı kontrol edin

Para iadesi yapılacak! Elektrik su ya da doğalgaz faturanızda adınız yazıyorsa dikkat! Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 13:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu kişiler için fatura ödeme devri geride kaldı! Listede isminiz soyisminiz var mı kontrol edin

QNB Finansbank fatura kampanyası düzenledi. Kampanya katılımcılarına 750TL iade edilecektir. 30 Nisan’a kadar geçerli olacak kampanyaya katılım şartları duyuruldu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

QNB FINANSBANK’TAN FATURA KAMPANYASI

Bu kampanya QNB Finansbank tarafından duyuruldu. Banka, otomatik faturalı siparişlerde özellikle 750 lira iade yapacak. QNB Finansbank’tan yapılan açıklamada, Nisan ayında QNB Mobil müşterisi olmanız halinde, 1 Nisan – 30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında QNB Finansbank vadesiz hesabınıza veya aracılığıyla verilecek yeni otomatik fatura ödeme talimatlarının her birine toplam 750 TL lira iade yapılacak. CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarını kullanarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. 1-30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında QNB Mobil’in uzaktan müşterisi olarak başvuruda bulunan ve bu dönemde görüntülü görüşme yoluyla müşterimiz olan herkes promosyondan yararlanabilir. Bu kampanya, 1-30 Nisan tarihleri ​​arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilecek yeni otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir. Promosyon Dönemi içerisinde iptal edilen ve yeniden atanan siparişler avantajlardan yararlanmaya uygun değildir. Her yeni otomatik fatura ödeme talimatınızda toplam 750 TL’ye kadar 250 TL iade alabilirsiniz. Kredi kartınızdan ödül kazanabilmek için 31 Mayıs 2024 tarihine kadar size tahsis edilen faturanızı en az bir kez ödemeniz gerekmektedir. Yayınlanan tüm talimatların 31 Ekim 2024’e kadar yayınlanması gerekir. Vadeli hesabınızdan otomatik fatura ödeme talimatları için, ilgili faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir ve alacağınız tüm geri ödemeler, 1 Haziran ile 10 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında otomatik olarak ödenecektir.

qnb

Ödeme, vadesiz çek hesabının bulunduğu çek hesabına aktarılacaktır. Kredi kartıyla otomatik fatura ödeme talimatında, ilgili faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ödenmesi, alınan tüm geri ödemelerin ise 1 Haziran – 10 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında otomatik fatura ödemesinde ödenmesi gerekmektedir. Ödeme talimatları, düzenlenen faturaya aktarılacaktır. Ödeme tarihi itibarıyla hesap bakiyenizin veya kredi kartı limitinizin yetersiz olması durumunda faturanız ödenmeyecektir. Bu promosyon yalnızca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir. Otomatik fatura ödeme talimatı QNB Finansbank şubesinden, çağrı merkezinden, QNB Mobil’den veya bireysel internet bankacılığından verilebilir. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir ve toplamda 750 TL’ye kadar para iadesi alabilir. Fatura iadesi kampanyasına dahil edilen faturalar başka kampanyalara katılmak için kullanılamaz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.