TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın fiyatları: Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar? 24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum

Yatırımcılar altın fiyatları konusunda bilgi almak için arayışta. Bugün gram altın ve çeyrek altının değerleri merak ediliyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte merak edilen altın fiyatları…

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 11:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
Altın fiyatları: Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar? 24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum

Altının ons fiyatındaki düşüşe karşın, gram fiyatı günün ilk saatlerinde yükselişle başladı. İsrail ve İran arasındaki gerilimlerle ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimleriyle ilgili belirsizlikler altının ons fiyatının rekor seviyelerinden gerilemesine neden oldu. Ons fiyatı 2 bin 321 dolara kadar yükseldi. Altının gram fiyatı ise ons fiyatındaki artışa paralel olarak saat 9.30 itibarıyla 2 bin 438 liradan işlem görüyor. Güncel altın fiyatları…

24 Nisan 2024 güncel altın fiyatları

• Çeyrek altın: 4 bin 91 TL

• Yarım altın: 8 bin 207 TL

• Cumhuriyet altını: 16 bin 313 TL

Altın fiyatları

FED FAİZ İNDİRİMLERİ İÇİN BEKLENTİ ARTIYOR

Analistlere göre, dün ABD'de açıklanan veriler beklentilerin altında kalırken, ekonomik aktiviteye ilişkin zayıf sinyaller vererek ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl içinde faiz indirimlerine başlama olasılığını artırdı.

Para piyasalarında, Fed'in mayısta politika faizini sabit bırakacağı kesin gözüyle bakılırken, haziranda faiz indirimi ihtimalinin yüzde 15, temmuzda başlama olasılığının yüzde 44 ve eylülde başlama olasılığının yüzde 69 olduğu belirtiliyor.

Analistler, bugün yurt içinde kapasite kullanım oranı, reel kesim güven endeksi, kısa vadeli dış borç istatistikleri ve konut fiyat endeksi gibi verilerin yanı sıra Almanya'da Ifo iş dünyası güven endeksi ile ABD'de dayanıklı mal siparişleri verilerinin de izleneceğini belirtti. Teknik olarak, altının ons fiyatında 2 bin 300 ve 2 bin 250 dolar seviyelerinin destek, 2 bin 350 ve 2 bin 370 dolar seviyelerinin ise direnç konumunda olduğu ifade ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.