TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın fiyatları: 19 Nisan Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Nisan 2024 Cuma güncel altın fiyatları

Haftanın son iş gününde altın fiyatlarındaki değişimler oldukça merak uyandırıyor. Gram altın değeri arttı mı, düştü mü? Çeyrek altın kaç tl, ne kadar oldu? bu soruların cevapları araştırılıyor. Peki, 19 Nisan Cuma günü gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet ve ata altının güncel fiyatları ne durumda? İşte bugünün canlı altın fiyatları...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 11:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Altın fiyatları: 19 Nisan Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Nisan 2024 Cuma güncel altın fiyatları

Altın piyasasındaki son dakika haberleri dikkatle izleniyor. Orta Doğu'daki gerginliklerin devam etmesiyle birlikte gerilimler daha da arttı. İsrail'in, İran'a yönelik sabaha karşı gerçekleştirdiği saldırı sonrasında altın fiyatlarında yükseliş yaşandı. Ancak, tüm bu gelişmelere rağmen çeyrek altın ve gram altının güncel alış-satış fiyatları ne durumda? Çeyrek altın ne kadar? İşte, 19 Nisan 2024 Cuma günü altın fiyatlarına ilişkin güncel veriler...

ALTIN FİYATLARI

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

19 Nisan 2024 Cuma gününde çeyrek altın fiyatı 4 bin 092 TL'den alıcı buluyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Altın gramı, günü değer kazancıyla başladı ve 2 bin 500 lira seviyesinde işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARI

Dünkü dolar kurundaki ve ons fiyatındaki artışa paralel olarak yükselen gram fiyatı, günü yüzde 1,1'lik bir artışla 2 bin 488 liradan tamamladı.

Bugüne önceki kapanışının yüzde 0,4 üzerinde başlayan gram fiyatı, saat 10.00 itibarıyla 2 bin 499 lira seviyesinde bulunuyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 4 bin 340 liradan, Cumhuriyet altını ise 17 bin 230 liradan satılıyor.

ALTIN FİYATLARI

Orta Doğu'daki gerilimin güvenli liman arayışlarını artırmasıyla altının ons fiyatı da yüzde 0,2 artarak 2 bin 383 dolardan işlem görüyor.

Analizler, İsrail ve İran arasındaki gerilimin artma ihtimali ve Fed'in gelecek politikalarına dair belirsizliklerin küresel piyasalarda olumsuz bir etki yarattığını belirtti.

Fed'in enflasyonla mücadele stratejilerine dair belirsizliklerin varlık fiyatlamalarını zorlaştırdığına işaret eden analistler, Orta Doğu'daki gerginliğin devam etmesinin yatırımcı risk algısını artırdığını vurguladı.

Analistler, İsrail ve İran arasındaki gerilimin tırmanma ihtimalinin yanı sıra bu duruma dair haber akışının yatırımcıların odak noktasında olduğunu belirtti.

Yurt içinde bugün veri gündeminin sakin olduğunu belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 2 bin 400 ve 2 bin 440 dolar seviyelerinin direnç, 2 bin 350 ve 2 bin 330 doların ise destek konumunda olduğunu ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.