TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Uzun’dan Karabük Üniversitesi Rektörü Kırışık’a ziyaret

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Rektör Uzun’dan Karabük Üniversitesi Rektörü Kırışık’a ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Uzun yeni görevleri dolayısıyla Rektör Kırışık’a tebriklerini iletti. İki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, bölgesel kalkınma odaklı ortak projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Yükseköğretim kurumlarının bulundukları bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına önemli katkılar sunduğunun altını çizen Rektör Uzun, “Küreselleşmenin de etkisiyle şekillenen yeni bölge anlayışında yerel dinamikler ön plana çıkmış, bölgesel kalkınma temelli çalışmalar gelişim süreçlerinin itici gücü olmuştur. Üniversitelerimiz ise üstlendikleri misyon, sahip oldukları beşeri sermaye ve iş birliği modelleriyle daha etkin bir role bürünmüştür. Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan iki üniversitemiz önemli çalışmalar yapmaktadır. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de iş birliği ve güç birliği yaparak değer katan çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık hocamıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Kırışık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Uzun’a yakın ilgileri dolayısıyla teşekkürlerini ifade etti.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Bartın'da tarihi kalıntı zenginliği: 350 eser kayıt altında

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.