TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nar Çiçekleri’nin karne heyecanı

Narlıdere Belediyesi’nin bünyesindeki Nar Çiçekleri Anaokulları’nda okuyan minik öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2023 09:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nar Çiçekleri’nin karne heyecanı

Narlıdere Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nar Çiçekleri Anaokulları’nda okuyan minik öğrenciler karne almanın sevincini yaşadı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de Narlı Şubesi’nde okuyan öğrencilerin karne sevincine ortak olurken, çocuklarla ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyecanları ve mutlulukları yüzünden okunan çocuklarla tek tek sohbet eden Başkan Engin, Nar Çiçeklerini yetiştiren öğretmenleri de tebrik etmeyi ihmal etmedi.

karne heyecanı

BAŞÖĞRETMEN M.KEMAL’İN İZİNDEN GİDEN NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ

Türkiye genelinde yaklaşık 19 milyon öğrencinin karne sevinci yaşadığını söyleyen Başkan Engin, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe emin adımlarla ilerleyen, Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı nesiller yetiştirmek için faaliyete geçirdiğimiz Nar Çiçekleri Anaokullarımızda okuyan minik öğrencilerimiz de karne almanın heyecanını yaşadı. Bizde onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadık. Nar Çiçekleri Anaokullarımızda eğitim ara vermeden devam edecek. Eğitim dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Pırıl pırıl nesiller yetiştiren ailelerimize ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

karne heyecanı

Başkan Engin, çok yakında Nar Çiçekleri Anaokulları’nın 4’üncü şubesini çok yakında Ilıca Mahallesi’nde açacaklarını ifade ederek, “En büyük yatırımı her zaman çocuklarımıza yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

karne heyecanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.