TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menderes Belediye ekiplerinin önceliği eğitim

Menderes Belediyesi tarafından başlatılan eğitime destek programı dikkat çekti. Program kapsamında eğitim kurumları ve öğrencilere verilen destek büyük ses getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 06:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Menderes Belediye ekiplerinin önceliği eğitim

Menderes Belediyesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında kurumlara ve öğrencilere verdiği destekle dikkat çekti. Fen İşleri, park ve bahçeler, temizlik işleri, kültür ve sosyal işler, zabıta ve ruhsat müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla eğitime büyük destek sağlandı.

Hummalı çalışma

Okulların açılması öncesinde park ve bahçeler müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçelerinde ağaç budama, ot temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Fen işleri müdürlüğü tarafından okul yollarında yol bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, temizlik işleri müdürlüğü tarafından da okul çevrelerinde temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Zabıta müdürlüğü ve ruhsat müdürlüğü ekipleri tarafından ise okul kantinlerinde denetimler gerçekleştiriliyor. Yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen başta olmak üzere gıda maddelerinin son kullanım tarihleri, satılması yasak olan ürün denetimi, işyeri açma ve çalışma ruhsatları kontrol ediliyor.

EĞİTİM2

Üniversite öğrencileri unutulmadı

Eğitime destek programı kapsamında üniversiteye ilk kez başlayacak öğrencilere de destek Menderes Belediyesi’nden geldi. ‘’Üniversiteyi Kazanmak Sizden, Cep Harçlığı Bizden’’ projesi ile ilk kez üniversiteye başlayacak öğrencilere 2 bin lira maddi destek için kayıtlar alınmaya başlandı.

‘’Desteğimiz sürecek’’

Eğitime destek programıyla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim kalitesini arttırmak, onların maddi ve manevi anlamda yanlarında olmak, eğitim koşullarını iyileştirmek adına başlattığımız eğitime destek programımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Anaokulundan üniversiteye kadar olan süreçte öğrenci kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini Menderes’imizde hayata geçirirken eğitime öncelik vermeyi sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Erasmus nedir?

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.