TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ege Üniversitesinde I. Öğrenci Proje Şenliği gerçekleştirilecek

Ege Üniversitesi, öğrenci odaklılık ilkesi doğrultusunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde bir ilke daha imza atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 12:08
Kaynak: Ege Ajans
Ege Üniversitesinde I. Öğrenci Proje Şenliği gerçekleştirilecek

Ege Üniversitesinde “I. Öğrenci Proje Şenliği” gerçekleştirilecek. Ege Üniversitesi Araştırma Odaklı Öğrenci Merkezi (AROM) ve Öğrenci Dekanlığında, 14 Mayıs 2024 Salı günü yapılacak olan I. Öğrenci Proje Şenliğinde 200’e yakın proje sergilenecek. Şenlikte, Ege Üniversitesinin fakülte, meslek yüksekokulu ve yüksekokullarında eğitimlerine devam eden öğrencilerin TÜBİTAK, “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı”, “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri”,  TEKNOFEST ve Bitirme Projeleri sunulacak.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın açılış konuşmaları ile başlayacak olan şenlikte, Doç. Dr. Fırat Sarsar’ın başkanlığını yapacağı “Projelerde Başarı Sırları” başlıklı panel gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Özge Andiç Çakır ise “Fikrim Var Takım Yok, Takım Var Fikrim Yok” başlıklı sunumu yapacak.  

Öğrencilerin çalışmalarını birbirleriyle paylaşması, fikir alışverişinde bulunmaları ve Ar-Ge ekosisteminin etkin bir parçası olmalarına katkı sağlamayı amaçlayan “I. Öğrenci Proje Şenliği”, ayrıca öğrencilerinin hem akademik hem de sosyal yönlerinin geliştirilmesine imkan sunacak. Şenlik kapsamında söyleşiler, sunular ve bilgi paylaşım alanlarında sohbetler de yer alacak.

Kaynak: Ege Ajans

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.