TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı?

2023-2024 dönemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF)'nde yaz okulu sınavına giren öğrencilerin gözü sorgu ekranında. AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 12:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin yaz okulunda eğitim gören öğrenciler 19 Ağustos tarihinde yüzyüze uygulanan yaz okulu sınavlarına girmişti. Yaz okulu sınavlarının ardından öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanacağı günü beklemeye koyuldu. Gözler sorgu ekranına çevrildi, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte bu sorunun cevabı…

AÖF YAZ OKULU SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

19 Ağustos’ta gerçekleşmiş olan yaz okulu sınavının sonuçlarının 10 gün içerisinde ilan edilmesi beklenirken sonuçların kontrol edileceği sorgu ekranının da Eylül ayının ilk haftasında erişime açılması öngörülüyor. 2023-2024 dönemi AÖF yaz okulu sınav sonuçları http://aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden açıklanacak.

AÖF MEZUNİYET ŞARTLARI NELER?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden mezun olabilmek için aranan şartlar arasında, öğrencinin programdaki tüm derslerini başarıyla geçmiş olması ve FF, DZ ya da YZ notunun olmaması yer alırken, bu programda eğitim gören öğrencinin asgari 240 ECTS kredisini sağlamış olması ve genel not ortalamasının 4,00 üzerinden en az 2,00 olması beklenmektedir.

YAZ OKULU SINAVI NASIL DEĞERLENDİRİLECEK?

Yaz okulu sınavı değerlendirilirken, her testteki doğru cevap sayısından yanlış cevapların sayısının dörtte biri düşürülerek sınav puanı hesaplanacak. Başarı notu alt sınır değeri 35 olarak belirlenmiş olup, başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilecek.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: ÖĞRENİNCE ŞOK OLACAKSINIZ! BU ÜRÜNLER ASLINDA ERKEKLER İÇİN ÜRETİLDİ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.