TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun kimdir? Ali Tosun hangi görevlerde bulundu?

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ali Tosun’un göreve gelmesiyle birlikte, Ali Tosun’un geçmişi ve kariyeri merak konusu oldu. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 11:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun kimdir? Ali Tosun hangi görevlerde bulundu?

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü olan Ali Tosun'un kariyeri ve biyografisi merak konusu haline geldi. Resmî Gazete'de yer alan atama kararlarına göre, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ali Tosun atandı. Peki, Ali Tosun kimdir? İşte, Ali Tosun’un hayatı hakkında merak edilenler haberimizde…

ALİ TOSUN KİMDİR?

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Ali Tosun, 1980 yılında Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'ne bağlı İlyaslı Köyü'nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Vakfıkebir'de tamamlayan Tosun, eğitim hayatına devam etmek üzere Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'ne kaydoldu ve başarıyla mezun oldu. Eğitimine devam ederken aynı zamanda Sakarya Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

ALİ TOSUN HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

Öğretmenlik kariyerine Yalova'nın Armutlu ilçesinde başlayan Ali Tosun, bu süre zarfında öğretmenlik görevinin yanı sıra on yıl boyunca okul müdürlüğü görevini üstlendi. Ayrıca, ilçe milli eğitim şube müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdür vekilliği ve il milli eğitim müdür yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde de bulundu.

Daha önce Yalova ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüten Ali Tosun, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.