TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saklıkent Kanyonu'nda turist bereketi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 08:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Saklıkent Kanyonu'nda turist bereketi

Dünyanın en gözde kanyonları arasında bulunan Saklıkent Kanyonu'nda turist bereketi yaşanıyor. Geçtiğimiz Kurban Bayramı tatilinde özellikle yerli turistlerin büyük akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu bayram tatilinin ardından da ziyaretçi akınına uğruyor.

kanyon 3

18 kilometre uzunluğundaki kanyon 200 metre yüksekliğindeki dik yamaçlar arasında misafirlerine eşsiz bir güzellik sunuyor. Saklıkent Kanyonu 5 dereceye kadar düşen su sıcaklığı ile misafirlerini karşılarken, kanyon rafting sporuna da ev sahipliği yapıyor. Özellikle yaz sıcaklarında misafirlerini serin havası ile rahatlatan kanyonda yiyecek ve içecek hizmetleri de sunuluyor.

saklıkent

Altı ayda 350 bin kişi ziyaret etti

Saklıkent Kanyonu'nu 6 aydan bu yana 350 bin kişinin ziyaret ettiği öğrenilirken, geçtiğimiz 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de 45 bin kişinin ziyaret ettiği kaydedildi. Geçtiğimiz yıl 682 bin kişinin ziyaret ettiği Saklıkent Kanyonunu bu yıl sonunda ise 750 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

saklıkent

İstanbul’dan Fethiye’ye tatile gelen ve Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret eden Emir Cankolu, “Burası doğanın bize sunduğu harika yerlerden birisi. İnsan burada hem huzur buluyor, hem de maceraperest yönlerini keşfediyor” dedi. İHA

kanyon

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.