TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybedilen eşyalar sahiplerine teslim edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, vatandaşların unuttuğu ya da kaybettiği değerli eşyayı sahiplerine teslim etti

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 12:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kaybedilen eşyalar sahiplerine teslim edildi

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların huzuru ve güveni noktasında da çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğundaki park ve sosyal alanlarda vatandaşlarca unutulan binlerce lira ve çok sayıda değerli eşyayı sahiplerine teslim etti.

Yunusemre ilçesi sınırlarında yer alan Atatürk Kent Parkı ve Turgutlu ilçesindeki Irlamaz Alanı’nda Haziran ayı içerisinde vatandaşlar tarafından 72 adet değerli eşya unutuldu ya da kaybedildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de, sorumluluk alanında bulduğu para, cep telefonu, cüzdan, çanta, kulaklık, kolye gibi değerli parçaları bularak, sahiplerine teslim etti.

Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, bulunan eşyalar hakkında yaptığı açıklamada, “Güvenlik personelimiz Atatürk Kent Parkı ve Turgutlu Irlamaz Alanı'nda 24 saat görev başındalar. Buralarda bulunan değerli eşyaların sahiplerine ulaşıp tutanak ile kendilerine teslim ediliyor. Sahiplerine ulaşılamadığımız eşyaları da Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim ediyoruz. Hemşehrilerimizden dikkatli olmalarını ve eşyalarına sahip çıkmalarını hatırlatmakta fayda görüyoruz” dedi. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.