TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gül Esin mezarı başında anıldı

Ege Kadın Buluşması Platformu, 26 Ekim Kadın Muhtarlar Günü'nde Aydın Nazilli’ye geldi 

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 21:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Gül Esin mezarı başında anıldı

Ege Kadın Platformu Aydın Sekretaryası, 26 Ekim Kadın Muhtarlar Günü etkinliği çerçevesinde Gül Esin'i Nazilli’deki mezarı başında dualarla andı. Nazilli Belediye Başkan vekili İrem Gürsoy, Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız ve MHP Nazilli Kadın Kolları üyeleri tarafından Eğriboyun Mezarlığı'nda karşılanan Aydın Kadın Efeler Derneği Başkanı ve Ege Kadın Buluşması Platformu Aydın Sekretaryası Gülsevil Gürsoy Ergünoğlu ile beraberindekiler Türkiye’nin ilk kadın Muhtarı Gül Esin’in mezarına çiçek bıraktı.

Ege Bölgesi’ndeki kadın muhtar ve kadın azaların sayısını artırmak için Gül Esin Muhtarlık Akademisi açıldığını ve bu akademide eğitimlerin verildiğini belirten Ergünoğlu, üç yıldır bu ziyaretin yapılmasına destek veren ve en iyi şekilde ağırlanmaları sağlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür etti. 

Kadınların el atmadığı ve başarılı olmadığı hiçbir proje olmadığının altını çizen Nazilli Belediyesi Başkan Vekili Gürsoy böyle bir organizasyonu yapmalarından dolayı Ege Kadın Buluşması bileşenlerine teşekkür etti. Gül Esin’in Nazilli ile birlikte anılmasından dolayı da büyük onur ve gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Aydın'da elektrik kesintisi - 27 Ekim 2023 Cuma

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.