TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ege Kent Konseyleri Birliği Manisa'da toplandı

Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu üyeleri Manisa Akhisar'da bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Ege Kent Konseyleri Birliği Manisa'da toplandı

Manisa Akhisar'da Akhisar Kent Konseyi ev sahipliğinde, Akhisar Fayton Hotel’de Ege Kent Konseyleri Birliği toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı ev sahibi Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hasan Ali Men ve Ege Kent Konseyleri Birliği Başkanı Hamit Mumcu’nun açılış konuşmaları ile başladı. Toplantımıza Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı da katılım sağladı.

Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hasan Ali Men Yürütme Kurulu Üyeleri Akhisar’da ağırlamaktan çok mutlu olduklarını, Akhisar Kent Konseyi Faaliyetlerini ve Akhisar’ın kültürel özellikleri ile ilgili bilgi verdi. Ege Kent Konseyleri Birliği’nin bir üyesi olmaktan onur duyduklarını belirtti.

Ege Kent Konseyleri Birliği Başkanı Hamit Mumcu; Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hasan Ali Men’e ve ekibine bizleri ağırladıkları için teşekkür etti. Dayanışmamızın giderek arttığı Ege Bölgesinde birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizin vurgusunda bulundu. Birliğimizde 51 Kent Konseyi’nin yer aldığını, sorunlarımızın çözümünde ve örnek projelerimizde birlikte hareket ettiğimizi ifade etti. 

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı Kent Konseylerinin önemine vurgu yaptı yönetmelikten doğan eksiklerin farkında olduklarını ve ortak aklın ve katılımcı demokrasiden yana olduklarını ifade etti.       

Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu olarak; Birliğin Genel Sekreterlik görevine, oy birliği ile Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver seçildi.

Ege Kent Konseyleri Birliği olarak İsrail ve Filistin arasındaki savaşa karşı olduğumuzu ve İsrail’in kınanması gerektiği ile ilgili bir basın açıklaması kamuoyu ile paylaşıldı.

Toplantı Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hasan Ali Men ve Akhisar Belediye Başkanı Ahmet Tınazlı’ya Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu adına Ege Kent Konseyleri Birliği Başkanı Hamit Mumcu plaket takdim etti. Yürütme Kurulu Üyelerimiz dilek ve temennilerini ilettikten sonra toplantı sona erdi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İzmir’e Uluslararası Oyunda gümüş madalya

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.