TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de selden geriye çamur yığınları kaldı

Denizli’de etkili olan sağanak ve dolu yağışının ardından yaşanan sel ve su baskınlarından geriye çamur yığınları kaldı

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 08:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Denizli'de selden geriye çamur yığınları kaldı

Denizli’de etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar ve vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Yolların çöktüğü, ekili araziler zarar gördüğü baskınlarda, sular altında kalan ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlardan telef olanlar oldu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Denizli’de sel felaketinin vurduğu noktaların başında Akköy, Uzunpınar ve Karahayıt mahalleleri geldi. Yağış ve sel etkisini kaybedip gün ağarınca, acı tablo daha net gözler önüne serildi. Evlerin içi çamur deryasına döndü. Birçok eşya kullanılmaz hale geldi. Yaşanan bu üzücü doğa olayında tek teselli can kaybı yaşanmaması oldu. Lakin ev, ahır ve iş yerleri su altıda kalan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. 

ÇARESİZCE DUA ETTİ

Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesi’nde onlarca hayvanın telef olduğu bir ahırın, sele kapılma anları ortaya çıktı. Hızla gelen sel önüne kattığı ahırı yerle bir ederken, ahırda bulunan hayvanları ise tek tek sürükleyerek götürdü.

Büyükbaş hayvanları gözü önünde sürüklenen çiftçi, çaresizce dua ederek gözyaşı döktü. Çiftçinin haykırışı görenlerin yüreğini burkarken, bazı hayvanların telef olmasına neden olan selin ardından çamur yığını kaldı. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.