TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar'da 2. Baba-Çocuk Kampı

Afyonkarahisar'da Valilik, Belediye ile Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü işbirliğinde düzenlenen "2. Baba-Çocuk Kampı" ödül töreniyle sona erdi

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Afyonkarahisar'da 2. Baba-Çocuk Kampı

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ndeki termal altyapıya sahip Uluslararası Kamp Karavan Alanı'ndaki kampa katılan 250 aile, sportif etkinliklerle yarışmalara katıldı. Kamp, ödül töreniyle tamamlandı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine, 2. Afyonkarahisar Baba-Çocuk Kampının iki gün boyunca dopdolu geçtiğini söyledi.

kamp_ilksesgazetesi

Çocukların doğa içinde babalarıyla zaman geçirdiklerini dile getiren Akülke, "Bugün kampımızdaki etkinliklerimizin final ve takım oyunlarını gerçekleştirdik. Baba ve çocuklar, oyunlarda risk aldılar, beraber karar verdiler. Yarışmaların tamamı sonuçlandı. Ödül töreninde de baba ve çocuklar karşılıklı birbirlerine madalyalarını taktı. Çok güzel bir günü geride bıraktık." dedi.

kamp_ilksesgazetesi

Akülke, ilerleyen yıllarda Afyonkarahisar'daki baba çocuk kampını rekor katılımla yapmayı planladıklarını ifade etti. AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.