TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ege Üniversitesi’nden Migros Aile Kulüpleri’ne “Yılın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülü

Migros İyi Gelecek planı çerçevesinde, sürdürülebilirlik ana odağındaki çalışmalarıyla dünya çapında başarılara ulaşan Migros, bir ödül de Ege Üniversitesinden aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 05:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ege Üniversitesi’nden Migros Aile Kulüpleri’ne “Yılın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülü

Migros’un ‘Aile Kulüpleri’ projesi; öğrenciler, akademisyenler ve uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından değerlendirilerek, 5 bin kişinin katıldığı anket ve oylama ile seçildi.

Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından bu yıl 7’incisi gerçekleştirilen Kristal Yaka İş Ödülleri töreninde, ‘Yılın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülünü aldı.

Migros, İyi Gelecek planı çerçevesinde sürdürülebilirlik ana odağındaki çalışmalarıyla ödüllendirilmeye devam ediyor. Migros ‘Aile Kulüpleri’ ile Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen Kristal Yaka İş Ödülleri Töreni’nde, ‘Yılın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ kategorisinde ödül aldı.

Migros Aile Kulüpleri’nin 22 ilde 33 bölgede 247 bin üyesi bulunuyor

Migros, İlçe Halk Eğitimi Merkezleri iş birliğinde hayata geçirdiği Aile Kulüpleri ile her yaştan kadın, erkek ve çocuğun yeteneklerini geliştirmesi amaçlanıyor. Türkiye genelinde 22 ilde ve 33 bölgede, toplam 247 bin üyesi bulunan Migros Aile Kulüpleri’nde, ücretsiz meslek edindirme ve yetenek geliştirme kursları verilirken, benzer ilgi alanlarına sahip kişiler için sosyalleşme imkânı sunuluyor. Kulüplerde; mutfak ve el sanatlarından dikiş kurslarına, dil kurslarından kişisel gelişime, işaret dilinden okuma yazma kurslarına, ekolojik okur yazarlıktan arı yetiştiriciliğine kadar hobi ve meslek edindirmeye yönelik 170 çeşit eğitim veriliyor.

Migros mağazaları içerisinde özel hazırlanmış mesleki ve hobi dersleri verebilecek donanımlı sınıfları bulunan Aile Kulüpleri’nin mesleki kurslarında eğitim alan kursiyerlerin, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı mesleki sertifika alarak ekonomik hayatta yer almaları, iş gücüne katılmaları ve meslek sahibi olarak üretici olmaları sağlanıyor. Bugüne kadar 23 bin kişi, Aile Kulüplerimizde verilen mesleki kursları bitirerek, Millî Eğitim Bakanlığı onaylı meslek sertifikası almaya hak kazanarak ticaret yapabilecek donanıma sahip olmuştur.

5 bin kişinin katıldığı anketler sonucunda kazanlar belli oluyor

Kristal Yaka İş Ödülleri kapsamında iş dünyası geniş bir perspektifte; öğrenciler, akademisyenler ve uzmanlar tarafından değerlendiriliyor. Ege Üniversitesi bünyesinde bulunan her fakültenin, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının öğrenci mevcudunun yüzde 10’u temel alınarak, yüzde 95 güven aralığında, 5 bin kişinin online olarak katıldığı anket ve oylamalar sonucunda kazananlar belirleniyor. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.