TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ege Bölgesi illerine sağanak uyarısı!

Meteoroloji, Ege illerinde görülmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışa ve meydana gelebilecek olası felaketlere karşı vatandaşları uyardı

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 13:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ege Bölgesi illerine sağanak uyarısı!

Meteoroloji, 22 Mayıs Pazartesi günü Ege illerinde görülmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Yetkililer, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla için yapılan uyarılarda ani baskınlara karşı dikkatli olmalarını söyledi.  

İşte Meteoroloji Müdürlüklerinde yapılan açıklamalar:

AYDIN
Meteoroloji 22 Mayıs Pazartesi günü Aydın il genelinde görülmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı.
Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; 22.05.2023 Pazartesi günü bölgemizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, Aydın il genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.
Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

AW895611_01 (ft)

DENİZLİ
Meteoroloji Denizli'de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyarılarda bulundu.
Kısmi güneşli ve yağışlı günler geçiren Denizli için Meteoroloji uyarıda bulundu. Kuvvetli yağışın etkisini göstereceğini belirtilen açıklamada Meteoroloji, "22 Mayıs 2023 Pazartesi günü Denizli'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verdi.

MANİSA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Manisa'da yarın yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü bölgemizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Manisa il genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

AW895596_01 (ft)

MUĞLA
Meteoroloji 22 Mayıs Pazartesi günü Muğla çevrelerinde görülmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı.
Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 22.05.2023 Pazartesi günü Muğla çevrelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.