TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın en şaşırtıcı ölüm kazaları… Bu insanların nasıl öldüğüne inanamayacaksınız!

Ölüm her bir canlı için kaçınılamaz bir gerçektir, her canlı ölümü bir gün tadacaktır. Ancak bazı ölüm senaryoları var ki ‘bu kadarı da olmaz’ diyeceksiniz. İşte size en şaşırtıcı ölüm kazaları…

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Dünyanın en şaşırtıcı ölüm kazaları… Bu insanların nasıl öldüğüne inanamayacaksınız!

Kimi insanların hayat hikayeleri son derece şaşırtıcıdır, kimilerinin ise ölüm hikayeleri… Okuduğunuzda gerçekliğine inanmakta zorlanacağınız ölüm hikayelerini sizler için derledik. Bu insanların ne şekilde can verdiğine inanamayacaksınız…

Savannah Hardin-ilkses

9 yaşındaki Savannah Hardin’in büyükannesi ve büyükbabası, Savannah gizlice şeker yediği için ona 3 saat koşma cezası verdi. Kalbi bu koşuya dayanamayan Savannah yaşamını bu nedenle yitirdi. Savannah hayatını şeker yediği için kaybederken, onu cezalandıran büyükanne ve büyükbaba hapis cezasına çarptırıldı.

itfaiye musluğu

Evinin önünde her şeyden habersiz vakit geçiren Humberto Hernandez, akılalmaz bir kazanın kurbanı oldu. Evinin yakınlarında bulunan bir cip, lastiğinin patlaması sonucu yol kenarındaki itfaiye musluğuna çarptı. Aracın çarpması sonucu itfaiye musluğu çarpmanın etkisiyle havalanarak Hernandez'in tam başının üstüne düştü. Bu olay sonucunda genç adam yaşamını yitirdi.

tuhaf kazalar

Bobby Leach, Niagara Şelaleri’nden bir fıçı içinde atlayan dünyadaki ikinci kişi olarak tanınıyordu. Bunun yanı sıra ölüme meydan okuduğu pekçok girişimi de bulunuyor Ancak ölüm ile dans eden birisi için ölümü ise oldukça trajikomik. Leach, Yeni Zellanda’nın sokaklarında yürüdüğü sırada bir portakal kabuğuna basması sonucu kayarak düştü ve bacağını kırdı. Kırık öylesine kötü durumdaydı ki bacağının kesilmesi gerekti. Fakat bacağının kesilmesi onu kurtaramadı ve cesur adam kesilen bacağında oluşan hastalıklar sonucu yaşamını yitirdi.

Hans Steininger-ilkses

Avusturyalı Hans Steininger, 1,4 metre bıyığı ile dünyanın en uzun bıyığına sahip olma unvanını taşır. 1567 yılında yaşadığı şehirde yangın çıkması sonucu Hans, yangından kaçtığı sırada bıyığını toplamayı unuttu. Ve bunun sonucunda koşarken bıyığının üzerine basması ile dengesini kaybederek düştü. Yuvarlandığı sırada boynunu kırdı ve hayatını kaybetti.

kola otomatı-ilkses

Bu akılalmaz kaza 1995 yılında Amerika'da yaşandı. Bir kola makinesinden bedava içecek almak için uğraşan adamın kafasına makineden kutu kola fırladı. Talihsiz adam kola şişesinin kafasına isabet etmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

tuhaf ölüm

1983’te Amerika'nın San Diego eyaletinde meydana gelen olayda bir kadın polisler tarafından hırsızlık yaparken yakalandı. Suçüstü yakalanan kadın polisler kendisini serbest bırakmadığı takdirde ölene kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını serbest bırakmayı kabul etmedikleri için kadın nefesini tutu ve bunun sonucunda morararak can verdi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: OĞUZHAN UĞUR, YAPAY ZEKAYI KONUK OLARAK PROGRAMINA ÇIKARDI. YAPAY ZEKADAN ŞAŞIRTAN CEVAPLAR!

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.