TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksi şoförü uyuya kalınca müşteri direksiyona geçti!

Tayland'da bindikleri taksinin şoförünün uyukladığını fark eden kadın müşterilerden biri direksiyona geçti ve taksici arka koltukta yol boyunca uyudu

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 21:28
Kaynak: İHA
Taksi şoförü uyuya kalınca müşteri direksiyona geçti!

Tayland'ın Pattaya şehrinden Don Muang Havalimanı'na gitmek için yola çıkan iki kadın, bindikleri taksinin şoförünün uyuya kalmasıyla karşılaştı. Ancak bu olağanüstü durum, kadınların alışılmadık bir karar almasıyla daha da ilginç hale geldi.

Yaklaşık 164 kilometrelik bir mesafeyi katedecekleri yolda şoförün uyuduğunu fark eden kadınlar, bulundukları bölgede başka bir taksi bulamayacaklarını düşünerek ilginç bir çözüm buldu. Müşterilerden biri direksiyona geçti ve aracı kendi kullanmaya başladı. Bu sırada taksici, arka koltuğa geçerek yolculuğa devam etti.

Arkadaşı tarafından kayda alınan bu olağanüstü anlar, sosyal medyada hızla yayıldı ve dikkatleri üzerine çekti. Görüntülerde, genç kadının aracı ustalıkla kullanırken, taksici arka koltukta uyuklarken görülüyor.

Taksiyi kullanan 30 yaşındaki Pinthong isimli kadın, olay esnasında uçağa yetişmek üzere havalimanına gittiklerini ve gece saatlerinde başka bir taksi bulmanın zor olacağından aracı kullanma teklifinde bulunduğunu belirtirken, yolculuk sonunda taksiciye parasını ödediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.