TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail, Nur Şems mülteci kampına baskın düzenledi! Çok sayıda ölü var

İsrail güçleri, Batı Şeria’nın Tulkarem şehrinin doğusunda bulunan Nur Şems mülteci kampına düzenlediği baskında 5 kişinin ölümüne neden olurken 4 kişiyi de yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:05
Kaynak: İHA
İsrail, Nur Şems mülteci kampına baskın düzenledi! Çok sayıda ölü var

İsrail güçleri, günlerdir sık sık baskın gerçekleştirdiği işgal altındaki Batı Şeria’nın Tulkarem şehrinin doğusunda bulunan Nur Şems mülteci kampına Perşembe gününden bu yana geniş çaplı baskın düzenliyor. Dün bir kez daha mülteci kampına saldıran İsrail güçleri, Nur Şems mülteci kampında evler, dükkanlar, yolları yerle bir ederken kanalizasyon hatlarını da kullanılamaz hale getirdi. İki gündür devam eden baskında İsrail güçleri ile kampta yaşayan Filistinliler arasındaki çatışma da sürüyor. Baskında 5 kişinin ölümüne neden olan İsrail güçleri, 4 kişiyi de yaraladı. Yaralıların hastanede tedavisi sürüyor.

Ambulanslar engellendi

Görgü tanıkları işgal güçlerinin kamptan ayrılmadığını ve diğer yararlılar için ambulansın girişine izin vermediğini ifade etti. İki yaralıyı Thabet Thabet Devlet Hastanesine götürmeyi başardıklarını söyleyen Filistin Kızılayı (PRCS) ekipleri, İsrail güçlerinin ambulansı durduğunu, yaralıyı indirerek kimlik kontrolü yaptıklarını bildirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.