TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güney Afrika’da feci kaza! Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

Güney Afrika’da meydana gelen feci kazada yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu araçtaki 46 kişiden 45’i hayatını kaybetti. 8 yaşındaki bir çocuk ise ağır yaralı olarak kurtuldu

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 00:00
Kaynak: İHA
Güney Afrika’da feci kaza! Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45’inin hayatını kaybettiğini açıkladı. Feci kazada 8 yaşında bir çocuk kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu.

Güney Afrika'nın Limpopo eyaletinde trajik bir kaza meydana geldi. Botsvana'dan Moria'ya seyahat eden bir yolcu otobüsü, iddiaya göre köprüden uçuruma yuvarlandı. Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, otobüste bulunan 46 kişiden 45'i hayatını kaybetti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan tek kişi ise 8 yaşındaki bir çocuk oldu. Yetkililer, sürücünün kontrolü kaybederek köprüdeki bariyerlere çarpması sonucu otobüsün uçuruma düştüğünü ve alev aldığını belirtti. Ulaştırma Bakanı Sindisiwe Chikunga, kaza bölgesine giderek kapsamlı bir soruşturma yapılacağı sözünü verdi. Kazanın meydana geldiği köprünün, Limpopo eyaletindeki Mmamatlakala yakınlarında iki yamacı birbirine bağladığı ifade edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.