TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da yangın paniği: Mahalleli sokağa döküldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın, mahalleliyi sokağa dökerken, bina sakinleri apartmanda sürekli sorun çıkardığını iddia ettikleri kadından şikayetçi oldu

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 10:29
Kaynak: İHA
Antalya’da yangın paniği: Mahalleli sokağa döküldü

Manavgat'ın Emek Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde çıkan yangın, gece saatlerinde panik yarattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, sağlık ekipleri ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi.

Yangının çıktığı dairede ikamet eden Kıvılcım Ocaklı'ya ait ev, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında apartman sakinleri, yangının çıktığı dairede yaşayan kadının sürekli sorun çıkardığını ve huzurun kalmadığını belirtti. Bu nedenle, polis merkezine giderek Ocaklı'dan şikayetçi oldular.

Olay yerinden kedisini alarak çıkan bir kişi ise dumandan etkilenen kedisini kucağından bir an bile bırakmadı. Polis, yangının neden çıktığını araştırırken, apartmanda yaşananlar hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.