TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DSİ işçi alımı ne zaman yapılacak? Bakan Kirişçi tarih verdi (2023 DSİ işçi alımı)

Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde istihdam edilecek 1727 işçi alımı yapılacağı açıklandı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapılacak açıklama sonrasında, işçi alımlarının hangi aylarda yapılacağı belli oldu

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
DSİ işçi alımı ne zaman yapılacak? Bakan Kirişçi tarih verdi (2023 DSİ işçi alımı)

DSİ işçi alımı başvurularının ne zaman yapılacağı, Bakan Kirişçi tarafından yapılan açıklama sonrasında merak edildi. Bakan Kirişçi, DSİ'nin merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1727 işçi alımı yapılacağını açıkladı. Peki, DSİ işçi alımı ne zaman yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceklerini bildirdi.

DSİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakan Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra birimlerinde görev yapmak üzere nisan ve mayıs ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

Buna göre; DSİ 1727 işçi alımı için başvuru kılavuzunun önümüzdeki günlerde yayımlanması ve başvuruların nisan-mayıs döneminde yapılması bekleniyor. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.