TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dimitris Itoudis:''Savunmada daha iyi olmalıyız''

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 32. hafta maçında İspanya temsilcisi Cazoo Baskonia’ya konuk oluyor

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 09:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Dimitris Itoudis:''Savunmada daha iyi olmalıyız''

Yarın akşam Buesa Arena’da oynanacak maç öncesi Başantrenör Dimitris Itoudis ve Nigel Hayes-Davis açıklamalarda bulundu.

Dimitris Itoudis, şu açıklamalarda bulundu:
“Bu maça hazırlık için çok fazla zamanımız yoktu. Bir toplantı yaptık ve şimdi idmanımız var. Yarın da bir toplantı ve şut idmanımız olacak. Ancak bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Her iki takım da Playofflar için mücadele ediyor. Maalesef sakatlıklardan dolayı rotasyonumuz daralmış durumda. Birkaç çok önemli oyuncumuzdan faydalanamıyoruz. Ama savaşmak için buradayız. Savunmada daha iyi olmalıyız. Tempoyu kontrol etmeliyiz, çünkü Baskonia evinde yüksek skorlara ulaşabilen, geçiş hücumlarında çok etkili bir takım.” değerlendirmesinde bulundu.

 Nigel Hayes-Davis  “Çok kritik bir maç olacak, çünkü her iki takım da Play-off için mücadele ediyor ve galibiyet büyük önem taşıyor. Baskonia harika bir takım, evlerinde çok iyi oynuyorlar. Rahatlıkla 100 sayıya ulaşma potansiyelleri var. Ama biz kendi basketbolumuzu, Fenerbahçe basketbolunu oynarsak her zaman şansımız var. Geçiş hücumlarında çok etkililer. Onların bu özelliğinin önüne geçebilmek için top kayıplarımızı sınırlandırmamız, hücumda doğru tercihleri yaparak doğru şutları kullanmamız gerekiyor.” dedi. HABER MERKEZİ 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.