TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de araç, motosikleti altına aldı

Denizli’de hafif ticari araç, hatalı şerit değiştiren motosikleti arkasından çarpması sonucu altına aldı

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2023 14:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Denizli'de araç, motosikleti altına aldı

Denizli’nin Çameli ilçesinde hafif ticari araç, hatalı şerit değiştiren motosikleti arkasından çarpması sonucu altına aldı. Kazada motosikletten savrulan gençler ve aracın sürücüsü yaralandı.

Kaza, Çameli ilçesi Çevizler Mahallesi Düzençam Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde ilçeden Muğla istikametine seyir halinde olan Ü.K. (67) idaresindeki 09 AK 639 plakalı hafif ticari araç, aynı şeritte ilerleyen S.C.D. (19) kontörlündeki 20 AHL 788 plakalı motosiklete arkadan çaptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet aracın altına girerken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, motosikletten fırlayan sürücü S.C.D. ve yolcu konumunda bulunan A.Ü. (16) ile araç sürücüsünü yaralı olarak Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Jandarma ekipleri ardından araçları otoparka çektirdi.

Motosikletten bulunan gençler sonrasında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, araç sürücüsü ise taburcu olduktan sonra karakola götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildiği kazanın, motosiklet sürücüsünün hatalı şerit değiştirme sonucu olduğu iddia edildi. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.