TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivil Toplum Kuruluşlarından sabah namazı daveti

Denizli, hafta sonu 81 il ile birlikte oldukça anlamlı ve büyük bir buluşmaya sahne olacak. STK’lar tarafından ortak düzenlenen organizasyonda aileler sabah namazında bir araya gelecek

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Sivil Toplum Kuruluşlarından sabah namazı daveti

Yurt genelindeki tüm il ve ilçelerde yer alan camilerde milyonlarca Müslüman, STK'lar tarafından aileleriyle birlikte sabah namazına davet edildi. Omuz omuza saf tutacak olan vatandaşlar; depremzedeler, Mehmetçik ve öğrenciler için dua edecek. Türkiye, bir kez daha felaketlerle mücadele edilen günlerde birlik ve beraberlik mesajı verecek. Milyonlarca vatandaş, 10 Eylül Pazar günü sabah namazında bir araya gelecek. Böylelikle yurdun dört bir yanındaki camiler, gençler ve ailelerin buluşma noktası olacak.

STK'lardan sabah namazı daveti 

Büyük buluşma, Sivil Toplum Kuruluşlarının çağrısıyla düzenleniyor. 81 ildeki vatandaşlara çağrı yapan STK'lar, sabah namazına davette bulundu. Denizli’de Aileler Sabah Namazında Buluşacak programı kent merkezindeki Delikliçınar Yeni Camisinde düzenlenecek.

Depremzedeler unutulmuyor

Son yıllarda Avrupa'da hedef alınan Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokatif eylemler, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler için vatandaşlar sabah namazında ellerini semaya kaldıracak. Yeni eğitim-öğretim yılı için öğrencilere dua edilecek. Öte yandan yurt içi, sınır ve sınır ötesinde terörle mücadelesini sürdüren Mehmetçik de dualarda yer alacak. Aynı zamanda tüm dünyadaki mazlumlar da unutulmayacak. Önümüzdeki hafta açılacak olan okullar için de öğrencilerin başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri için dualar edilecek.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Hülya Koçyiğit, Denizli'de festivale katıldı 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.