TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastane saldırısında detaylar ortaya çıktı: Muhbiri de vurmuşlar!

Denizli'nin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin soruşturma devam ederken yeni detaylar ortaya çıkıyor. Hasta ziyaretine gelenlerin konum bilgisini karşı tarafa bildiren şahsın da saldırıda yaralandığı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 17:27
Kaynak: İHA
Hastane saldırısında detaylar ortaya çıktı: Muhbiri de vurmuşlar!

Denizli'nin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde meydana gelen silahlı saldırı olayıyla ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Hastanede hasta ziyareti sırasında gerçekleşen olayda, eğlence mekanı işleten kişilere iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş ve 7 kişi yaralanmıştı. Olayın ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, soruşturmayı özel bir ekip kurarak başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen ekip, saldırının faillerinin Mustafa A. (24) ve Mustafa B. (20) olduğunu tespit etti. Ayrıca, şüphelilerin kullandığı aracın sahte plaka taşıdığını ve sürücünün Ali A. (25) olduğunu belirledi. Araştırmayı derinleştiren ekipler, olaya karıştığı değerlendirilen Orhan K. (41) ve saldırıda yaralanan Şefikcan U.’ya (21) ulaştı. Beş şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenleyen emniyet ekipleri, soruşturmayı sürdürüyor.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde yaşanan silahlı saldırıya ilişkin soruşturma derinleştirildikçe, olayın ardında gizli bir muhbirlik faaliyetinin olduğu ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışmalar sonucunda, saldırıda yaralanan Şefikcan U.’nun şüphelilere sürekli olarak bilgi sağladığını tespit etti. Şefikcan U.’nun, saldırının gerçekleşeceği günü ve saldırının nerede olacağını bildiği ve bunu zanlılara ilettiği belirlendi. Ancak, Şefikcan U.’nun, konum bilgisini paylaştıktan sonra plana uygun şekilde olay yerinden ayrılmayı unutması sonucu saldırı sırasında yaralandığı öğrenildi.

Beş şüpheli, eş zamanlı operasyonla gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çelik yeleklerle güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen zanlılardan saldırıyı gerçekleştiren Mustafa A. ve Mustafa B. ile muhbirlik yapan Şefikcan U. tutuklanırken, diğer şüphelilerden Orhan K. ve şoförlük yapan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.