TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de Gençlik Merkezi hizmete açıldı

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 10:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Denizli'de Gençlik Merkezi hizmete açıldı

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki yapısal projelerine tüm hızıyla sürdürüyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ açılışı gerçekleştirilerek hizmete hazır hale getirildi. Merkezefendi’de ve Denizli’de yaşayan gençlerin sosyal, eğitim ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçeye kazandırılan merkezin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, siyasi parti temsilcileri, Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merkezefendili gençlerin her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Doğan, “Sizlerle birlikte bu yola çıktığımızda Merkezefendimizi sosyal belediyeciliğin başkenti yapacağız demiştik. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlarken, bu anlamlı günlerde yaptığımız hizmetler ve projelerle artık Merkezefendi Belediyemiz takdire şayan belediyelerden bir tanesi oldu. Tabikide bunları sizin emeğiniz ve desteğiniz ile gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren 50 mahallemizin ihtiyaçlarına ve taleplerine göre projeler üretmeye çalıştık. Açtığımız merkezler ile çocuklarımızın eğitimdeki fırsat eşitliğini sağlamaya çalıştık. Yapısal projelerin yanında, sanatın, sporun ve tiyatronun ne kadar önemli olduğunu düşündük ve 7'den 70'e her yaştan hemşehrilerimizin yararlandığı merkezlerimizi faaliyete geçirdik” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatacağız”

Çocukların eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve kadınlarımızın rahatça girip çıkabileceği bir yapısal projeye ihtiyaç vardı. Biz de doğru yeri belirleyip bu projemizi tamamladık. Bütçemizi doğru kullanarak ve mahallelerimize eşit bir şekilde dağıtarak hizmet etmeye gayret ediyoruz. Biz istiyoruz ki her çocuğumuz kütüphaneye gitsin, kitap okusun, spor yapsın, enstrüman çalsın. İşte bu binanın içinde bunların hepsi mevcut. Bizler söz verdiğimiz gibi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacağız ve onun ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu Cumhuriyet coşkusunu ilelebet ilçemizde ve ilimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız destekle ilçem adına çalışacağıma söz veriyorum. Merkezimiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Denizli'de öğrencilere 25 milyon TL destek 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.