TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de eski muhtarlar bir araya geldi

Buldan’ın Yenicekent Mahalle Muhtarı Musa Çakır, Muhtarlar Günü dolayısıyla Yenicekent’te görev yapmış muhtarlarla bir araya gelerek görüşmelerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 16:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Denizli’de eski muhtarlar bir araya geldi

Buldan ilçesine bağlı Yenicekent mahallesinin muhtarı Musa Çakır, önceki muhtarları unutmadı. Yenicekent Mahallesinde daha önceleri muhtarlık görevi yapmış olan Ahmet Acar, Süleyman Gündoğdu, Ramazan Ordu, Hüseyin Yüzbek ve Nazmi Erdal ile bir araya gelen Muhtar Musa Çakır, geçmişi unutmadıklarını dile getirdi. 

Geçmiş dönemlerde görev yapan muhtarların ne zor şartlarda hizmetlerde bulunduklarını ifade eden Muhtar Musa Çakır, “Yenicekent’imize üstün hizmetlerde bulunmuş muhtarlarımızla istişarede bulunmak, onların tecrübelerinden yararlanmak ve yaptıkları hizmetlere teşekkürlerimi sunmak amacıyla bir araya geldik. Çok yararlı bir toplantı oldu. Geçmişte yapılan hizmetler ve gelecekte ne hizmetler yapılabilir bunları konuştuk. Kaybettiğimiz muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşayan muhtarlarımıza uzun sağlıklı yıllar temenni ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Denizli’de sazan yakalama yarışması

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.