TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de elektrik kesintisi - 04 Ağustos 2023 Cuma

Denizli'de elektrik kesintisi listesi... Denizli'de elektrik ne zaman gelecek?04 Ağustos 2023 Cuma günü hangi ilçelerin hangi mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak?

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 13:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Denizli'de elektrik kesintisi - 04 Ağustos 2023 Cuma

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN

AYDEM elektrik kesintisi listesi! Denizli'de elektrik ne zaman gelecek? 04 Ağustos 2023 Cuma günü Denizli'nin farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 04 Ağustos 2023 Cuma günü Denizli'nin hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Denizli elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Denizli elektrik kesintisi ve detayları…

Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Denizli'de elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Denizli elektrik kesintisi ve AYDEM elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. ADM Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 04 Ağustos 2023 Cuma günü Denizli'nin bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Denizli'de elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Denizli'de elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Denizli'de hangi ilçelerde elektrik kesilecek, Denizli'ye elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde!

Denizli elektrik kesintileri için AYDEM elektrik arıza ve kesinti listesinin yayınlandığı listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Bulunduğunuz ilçe, mahalle ve sokağı seçerek bölgenizdeki elektrik kesintileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.