TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli Serinhissar Belediye Başkanı adayı Cemal Kobaş kimdir?

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala MHP 55 adayın ismini açıkladı daha açıkladı. Açıklanan isimler arasında Denizli Serinhissar Belediye Başkanı adayı Cemal Kobaş da yer alıyor. Peki, Cemal Kobaş kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 16:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
Denizli Serinhissar Belediye Başkanı adayı Cemal Kobaş kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak 2’si il, 53’ü ilçe olmak üzere toplam 55 adayın ismini açıkladı. 2’Açıklanan adaylar arasında Denizli Serinhissar Belediye Başkanı adayı Cemal Kobaş da yer aldı. Peki Cemal Kobaş kimdir?

CEMAL KOBAŞ KİMDİR?

Cemal Kobaş, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesidir. Serinhisar İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda, Kobaş aday adaylığını resmen açıklamıştı. Aday adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile 2024 yerel seçimleri için genel merkezimizin açıkladığı takvim doğrultusunda Serinhisar İlçe Teşkilatımızın olurunu olarak bugün Serinhisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu hayırlısıyla yaptık" ifadelerini kullanmıştı. Cemal Kobaş, MHP'den Denizli Derinhisar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.