TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de tarım fuarı 19'uncu kez kapılarını açtı

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, Denizli’nin önde gelen yöneticileri ve  iş insanlarının katılımıyla yaptığı açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 16:39
Kaynak: BÜLTEN
Denizli'de tarım fuarı 19'uncu kez kapılarını açtı

Denizli Fuar Alanı’nda gerçekleşen açılışa Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici ve İlçe Belediye Başkanları ile birlik ve oda başkanları katıldı.

TEMELLERİNİ BİZ ATTIK

Açılışta konuşan Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan; “Orion Fuarcılık olarak ülkemizde Tarım Fuarlarını 32 yıl önce başlatan ilk profesyonel fuar şirketi olmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli Fuar Alanı’nda tarım sektörünün önde gelen 94 firması ürünlerini binlerce ziyaretçi ile buluşturma olanağı bulacak. Fuarımıza stand katılımları ile bizlere olan güvenlerini gösteren ülkemizin ve ilimizin önde gelen firmalarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Bu fuarın ilk temellerini Başkan Yardımcılığım zamanında biz attık. Geriye baktığımızda bu fuarın ve Denizli tarımının ne düzeye geldiğini çok daha iyi görebiliyoruz. Bu da bize gurur ve mutluluk veriyor” diye konuştu.

SON TEKNOLOJİLER BU FUARDA

Orion Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen fuarda; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alıyor. 94 firmanın stantlarıyla temsil edildiği fuarın 5 gün boyunca 100.000’e yakın ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

Girişlerin ücretsiz olduğu Denizli Ege Tarım Fuarı, 21 Mart  - 25 Şubat tarihlerinde 10:00 – 18:00 saatleri arasında tüm sektörün ziyaretine açık olacak.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.