TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de ağaç katliamı: 10 yıllık emek bir gece katledildi

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Benlik Mahallesi'nde M.Y.'ye ait tarlada bulunan 10 yaşındaki 450 adet ceviz ağacı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesilerek yok edildi

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 10:25
Kaynak: İHA
Denizli’de ağaç katliamı: 10 yıllık emek bir gece katledildi

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Benlik Mahallesi'nde bulunan M.Y.'ye ait 13 bin 500 metrekarelik tarla içinde yetişen 10 yaşındaki 450 adet ceviz ağacı, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesilerek yok edildi. Olayın duyulmasının ardından bölgede büyük üzüntü ve endişe hakim oldu.

ağaç

Mahalle sakinlerinden Turan Güngör, bu acı olayı değerlendirerek, "Benlik Mahallemizdeki çiftçimizin 10 yılda yetiştirdiği ve emek verdiği 450 ceviz ağacı gece vandallar tarafından kesilmiş. Bu acı olayın sorumlularının bulunması için soruşturma başlatıldı. Bu tür hainliklerin cezasız kalmaması gerektiğine inanıyoruz. Mahallemizde yaşanan bu üzücü olayı kınıyor ve çiftçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Olayın ardından yetkililer, sorumluların yakalanması için soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Bu tür çevre ve tarım alanlarına yönelik vandalizm eylemleri, bölgedeki toplumsal huzur ve çevre bilincinin önemine dikkat çekiyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.