TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a keman çalmıştı: Başkan Zolan'dan Ecrin'e sürpriz hediye

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, keman çalan genç sanatçı Ecrin'e sürpriz bir hediye verdi. Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın keman çalarken önerdiği udun, Ecrin'e hediye olarak verilmesine karar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 15:33
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a keman çalmıştı: Başkan Zolan'dan Ecrin'e sürpriz hediye

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a keman çalan ve kamuoyunun ilgisini çeken Ecrin'e sürpriz bir hediye verdi. Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın keman eşliğinde Çanakkale Türküsü'nü seslendirirken önerdiği udu, Ecrin Polatlı'ya hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleştirdiği Denizli ziyaretinde, yol kenarında kendisini kemanla selamlayan Ecrin Polatlı'yı fark ederek Cumhurbaşkanlığı otobüsüne davet etmişti. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar öğrencisi olan Ecrin Polatlı'nın keman eşliğinde Çanakkale Türküsü'nü seslendirmişti. Genç kız ile bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ecrin'e ut çalmayı da öğrenmesini tavsiye etmişti. Olay, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın da şahit olduğu bir şekilde gerçekleşmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından olayı "Önce biraz müzik, sonrasında tatlı bir sohbet" sözleriyle paylaşarak kamuoyunun ilgisini çekmişti.

Başkan Zolan, Ecrin’i Ağırladı

Olayın ardından, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ecrin Polatlı ve ailesini makamında ağırladı. Ziyarete Ecrin Polatlı'nın yanı sıra annesi Esma Polatlı ve ağabeyleri Enes ve Yusuf Polatlı da katıldı. Ecrin, yaşadıklarını ömür boyu unutamayacağını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yakından görmek ve keman çalmak için bu fırsatı yakalamış olmanın mutluluğunu dile getirdi. Küçük yaşından beri keman çalmak için çabaladığını ve son 4 yıldır Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nda keman eğitimi aldığını söyleyen Ecrin Polatlı, en büyük hayalinin üniversitede konservatuvar öğrencisi olarak müziğe devam etmek olduğunu vurgulayarak, bu süreçte kendisine verdiği destekten dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti. Anne Esma Polatlı ise kızının bu imkanlara ücretsiz olarak ulaşmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesine minnettar olduklarını ifade ederek, Başkan Zolan’a teşekkür etti.

"Gençlerimize Bu Fırsatları Sunmaktan Mutluluk Duyuyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle gençlerin müzik ve spor gibi alanlarda ücretsiz eğitim alabilmeleri için kurslar düzenlediklerini belirterek, "Gençlerimizin bu güzelliklerle donanması bizim için çok önemli. Özgüvenlerini arttırmak, yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli eğitim imkanları sunuyoruz. Ecrin'i tebrik ediyorum. Seninle gurur duyuyoruz. Umuyorum ki ileride çok daha büyük başarılara imza atacaksın" dedi.

"Cumhurbaşkanı'nın Tavsiyesiyle Sürpriz Bir Hediye"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ut çalmayı öğrenmesini tavsiye ettiğini hatırlatarak Ecrin'e sürpriz bir hediyede bulundu. Başkan Zolan, "Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi üzerine senin için bir ud hazırladım. Ut, seni zenginleştirecek, konservatuarı kazanma hedefine destek olacak. Yolun açık olsun" ifadelerini kullandı. Ecrin, hediye karşısında büyük sevinç yaşarken, Başkan Zolan'a teşekkür etti. Son olarak, Ecrin Polatlı, babasının kendisine hediye ettiği tespihi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırmak üzere Başkan Osman Zolan'a teslim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.