TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerin için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gençlere seslendi ve teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 07:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi

KEMAL ÖZKURT

Cumhur ittifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs genel seçimlerinde kendisine destek veren gençlere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma teşekkürlerini iletti. Erdoğan, yaptığı paylaşımda 14 Mayıs seçimleri için gençlere teşekkür ederken 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için de destek istedi. 

GEÇMİŞİ SEÇİM YENİLGİLERİYLE DOLU ŞAHSİYET...

Erdoğan'ın sosyal medyada yaptığı paylaşım şu şekilde; 
Sevgili genç kardeşlerim,14 Mayıs’ta iradenize sahip çıktığınız, tercihinizi sandıklara özgürce yansıttığınız, demokrasimize omuz verdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum.                                                                                            Tüm dünya gençlerine örnek olan bu tavrınızla, milletimizin size güvenmekte ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Sizlerle gurur duyuyorum. Sizler bizim umudumuzsunuz, göz bebeğimizsiniz, aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Tarihi şanlı zaferlerle dolu bu milleti, muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne inşallah sizler taşıyacaksınız. Lütfen kimsenin hayallerinizle aranıza girmesine, sizi yıldırmasına, sizi korkutmasına, kendi zehrini size de zerk etmesine müsaade etmeyin. Egoları tavan yapmış, geçmişi başarısızlıklar ve seçim yenilgileriyle dolu şahsiyetlerin sizi kendi dipsiz karanlıklarına sürüklemesine asla izin vermeyin. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz, zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz. Acılarımızı birlikte paylaşacak, başarılarımıza birlikte sevineceğiz. İnşallah çok daha güzel günleri yine sizlerle birlikte göreceğiz.
28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.