TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çoruhlu: Sektörde değişime ihtiyaç var

İzmir Ticaret Odası ile 67’nci İnşaat Yapım ve Onarım İşleri komitesi meclis üyesi adayı İhsan Çoruhlu, “İzmir’de bir değişime ihtiyaç var, biz bu değişimi buradan başlatmak için yola çıktık” dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2022 21:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çoruhlu: Sektörde değişime ihtiyaç var

İzmir Ticaret Odası’nda 3 Ekim tarihinde yapılacak olan komite ve meclis asil yedek üye seçimlerine mavi liste ile 67’nci İnşaat Yapım ve Onarım İşleri komitesinden giren İhsan Çoruhlu ve ekibi GERÇEK HABERCİ’ye konuştu. İhsan Çoruhlu, seçime tam anlamıyla hazır olduklarını dile getirerek sektörün mavi listeye teveccühünün yüksek olduğunu belirtti. Çoruhlu, bu yola inanarak girdiklerini söyleyerek İzmir’de bir değişime ihtiyaç olduğunun altını çizdi.
“Sorunlarımızı çözeceğimizin taaddüdünü veriyorum”
Bu yola inanarak girdiklerini vurgulayan Çoruhlu, “Sektörden aldığımız geri dönüşler sonucunda fark atarak kazanacağımızı düşünüyoruz. Müteahhitlerin sorunlarını saha çalışmalarımız doğrultusunda yerinde tespit ediyoruz. Sorunları sadece dinlemiyoruz, biz o sorunlara çözüm de üretiyoruz. Seçimden sonra o sorunları çözeceğimizin taaddüdünü buradan vermek istiyorum. Sektörün mavi listeye teveccühü üst safhadayken kırmızı listeye bir tepki söz konusu. Listemizde bulunan herkes temsil yeteneğine sahip arkadaşlar. Listemizdeki herkes müteahhitler tarafından sevilen insanlar” diye konuştu.
“Uyum içerisinde tarafsız çalışacağız”
Çoruhlu, İzmir’de bir değişime ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, “Biz bu değişimi buradan başlatmak için yola çıktık. Biz bu değişimi yapmak istiyoruz. Bizim herhangi bir başkan adayı ile hiçbir problemiz yok. Seçilecek başkan ile uyum içinde tarafsız çalışacağız. Biz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz, yapacaklarımız hazır. Biz sektörümüzün emrinde istekler doğrultusunda elimizden geldiğince çalışacağız ve proje üretmeye devam edeceğiz. Seçimin demokratik şölen içerisinde geçeceğine inanıyoruz. Bizim kazanacağımıza inancımız tam; ama kim kazanırsa kazansın İzmir’de demokrasi kazanacak. Seçime yönelik her türlü hazırlıklarımız tamam. Seçim şimdiden herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
“Ayrıştırma olmayan uyum içinde olacağız”
Son olarak yapacakları çalışmalardan kısaca bahseden Çoruhlu, “Proje Masası kuracağız. Müteahhitlerimizin belediyelerde proje ve yapı denetim süreçlerini takip edecek, hızlandıracak, sonuçlandıracak bir ekip oluşturacağız. Bunun yanı sıra üyelerimizin anlık sorunlarına kriz yönetimi ile müdahale ederek çözümler üretecek mavi masa kuracağız. Seçimden sonra tek vücut olacağız yani ne şahısları ne de firmaları ötekileştirmeden ayrıştırmadan uyum içinde olacağız” açıklamasını yaptı.
Mavi liste ile seçime giren İhsan Çoruhlu ve ekibinin seçim bildirgesi şu şekilde:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.