TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çok Amaçlı Kullanabileceğiniz Makyaj Masaları

null

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2022 12:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çok Amaçlı Kullanabileceğiniz Makyaj Masaları

Güzellik sektörünün gelişmesiyle birlikte güzellik merkezleri evlere taşınmıştır. Kadın güzelliğinin sırrı kaliteli makyaj malzemeleriyle birlikte konforunun ön planda olduğu şıklığıyla göz dolduran makyaj masalarıdır. Yatak odalarının en renkli bölümlerinden birini oluşturan masalar ayna, çekmece ve taburenin yer aldığı farklı boyutlardaki seçenekleriyle kullanıcı boyuna uygun olarak tasarlanmıştır. Modüler ya da duvara monte makyaj masası gibi farklı tasarım ve renklerinin olması sayesinde yatak odanıza ve zevkinize uygun bir modeli mutlaka bulabilirsiniz. Sadece makyaj yapmanıza değil kozmetik malzemelerinizi koyacağınız çekmeceleri odanızı da derli toplu tutmanıza da yardımcı olur. Bazı modellerde birden fazla çekmecesinin olması sayesinde aradığınız ürünü kolayca bulabilirsiniz.

Şık Tasarımlarıyla Makyaj Masası Modelleri

Masadan beklenti işlevselliği olsa da şık tasarımıyla da kullanıcıların göz zevkine hitap eden modeller ilk tercihler arasındadır. İki çekmeceli masalar altında yer alan açık çekmeceyle oldukça kullanışlıdır. Genellikle 117 cm yükseklik, 44 cm genişliğe sahip modeller suntalam MDF’den üretilmiştir. 38 cm ölçülerindeki yuvarlak ayna hareketli olarak tasarlanmış olup makyaj masasına monte edilmiştir. Aynalı makyaj masası ölçüleri itibariyle küçük odalar için uygundur. Ayna odaya ayrıca derinlik katar. Başka bir aynalı modelde alt alta 3 çekmece ve yan yana 3 çekmece mevcuttur. Üstte yatay olarak yan yana yerleştirilen çekmeceler küçük, sağ altta yer alan 2 çekmece ise büyük olarak tasarlanmıştır. Masa üzerinde yer alan raflar kullanım kolaylığı sağlar. Dikdörtgen olarak tasarlanmış olan ayna ise makyaj masası sandalyesinin yerleştirildiği yere göre konumlandırılmıştır. Beyaz renge sahip ürün her türlü dekorasyona uyum sağlar. Cevizden üretilen başka bir modelde ise boy aynası dikkat çeker.

Makyaj Masasının Avantajları Nelerdir?

Makyaj masaları, boyutlarına göre makyaj dışında da kullanılabilecek yatak odası mobilyaları arasında sayılabilir. Masanızın aynası büyükse kıyafet denerken aynasından faydalanabilirsiniz. Büyük çekmeceye sahip bir masa kozmetik ürünleri dışındaki malzemeleri de saklamaya olanak sağlar. Büyük masalar yazı yazmadan ders çalışmaya kadar farklı amaçlarla kullanılabilir. Yatak odanızda size özel bir alanın yaratılmasına yardımcı olur. Şık tasarımlarıyla yatak odası dekorasyonunuza katkı sağlar. Aynalı modeller odalara ferahlık verirken odanız büyükse ve ayrıca ayna varsa aynasız modelleri tercih ederek masa üzerindeki raf sayısını arttırabilirsiniz. Yeterli çekmeceniz yoksa bol çekmeceli modelleri tercih edebilirsiniz.

Dekoratif Obje Olarak Makyaj Masaları

Eve alınan her mobilyada olduğu gibi makyaj masasının da genel konsepte uyum sağlaması beklenir. Klasik döşenen evlerde daha klasik modeller tercih edilirken modern çizgilerin hakim olduğu evler için daha hareketli tasarımlar uygundur. Bazı evlerde ise klasik ve modern tasarımların bir arada kullanıldığı görülür. Bu durumda ceviz ve antrasit ya da krem suntalamın bir arada kullanıldığı modeller düşünülebilir. Bunun yanı sıra masanın kullanım amacı da önemlidir. Masa üzerinde sergileyeceğiniz kozmetik ürünlerin yerleşimine dikkat ettiğinizde bile odanıza farklı bir görsel zenginlik kazandırabilirsiniz. Aynaların ortama kattığı şıklık ise tartışılmaz. Diğer yandan ışıklı makyaj masası rahat kullanımının yanında makyaj yaparken ortama yeterli ışığı sağlar. Diğer malzemelerle hem görsel hem de doku uyumu yakalandığında şık bir yaşam alanına kavuşmuş olursunuz.

Makyaj Masası Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Makyaj masası almaya karar verdiğinizde öncelikle yatak odanızın ölçülerine göre bir masa tercih etmeniz önerilir. Bazı masalar işlevinden ziyade dekoratif amaçlı tercih edilirken bazı masalardan ise fonksiyonel olması beklenir. Makyaj masası seçerken düşünülmesi gereken diğer konuları aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür.

●     Masanın evinizdeki diğer mobilyalarla ve genel dekorasyonla uyumu önemlidir.

●     Eğer ek bir depolama alanına ihtiyacınız varsa bol çekmeceli modelleri tercih edebilirsiniz. Bol çekmeceli şifonyer makyaj masası depolama alanı olarak değerlendirebileceğiniz bir modeldir.

●     Odanızın yerleşiminde her bir noktayı kullanmak isterseniz duvara monte modelleri ya da atıl köşelere yerleştirebileceğiniz modelleri tercih edebilirsiniz.

●     Işıklı modeller odanızın ışığının yetersiz olduğunu düşünüyorsanız tercih edebileceğiniz modellerdendir.

Hem bütçenize hem de zevkinize uygun makyaj masası modelleri için Koçtaş web sitesini ziyaret edebilir, kalitesi ve görseliyle kullanıcı beklentileri dikkate alınarak üretilen masalardan birine Koçtaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.