TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukluk hayalini gerçekleştirip, aldığı minibüsü karavana çevirdi

Çocukluğunu Maguris araçlar içinde büyüyerek geçiren Acar Aslan, çocukluk hayalini gerçekleştirmek amacıyla Tokat'tan aldığı 2004 model Maguris Platinium aracı karavana çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 08:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocukluk hayalini gerçekleştirip, aldığı minibüsü karavana çevirdi

İzmir Urla'da yaşayan ve dedesinden dolayı otobüs sevdalısı olan 1 çocuk babası Acar Aslan, çocukluğundan beri kurduğu hayalini gerçekleştirmek için İzmir'den Tokat'a gitti. Burada yıllarca İstanbul'da Topkapı ve Merter arasında yolcu taşıyan emektar 2004 model Maguris Platinium model bir minibüs satın alan Aslan, minibüsü karavana çevirmek için kolları sıvadı.


Pandemi döneminde 30 bin TL'ye aldığı minibüsü yeniden düzenlediğini belirten Aslan, "Aracımın temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyorum. Hatta araca binerken ayakkabılarımı çıkartıp, temiz terlik giyiyorum. Çünkü benim ikinci evim oldu. Bu minibüs için 200 bin TL masraf yaptım. İçinde katlanır yatak, erzak dolabı, ocak, televizyon, uzaktan kumandalı led aydınlatma, buzdolabı, tuvalet, güneş panelleri, hidrofor duş, müzik sistemi ve diğer aksesuarlarla donattım. Minibüsümü ilçede çekilen dizilerde ve filmlerde oynatmak için kiralamak istiyorlar ama ben kabul etmiyorum. Gören hayran oluyor. Önünde ve içinde fotoğraf çektiren çok" dedi. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.